Середа, 23.07.2025, 04:14Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Форма входу

Вітаємо Вас Шпійон!

Друзі клану

Міні-чат

500

Статистика

Пропоную маленькі змагання з Союзниками - Страница 3 - ФорумПропоную маленькі змагання з Союзниками - Страница 3 - Форум
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пропоную маленькі змагання з Союзниками
XanderДата: Субота, 29.12.2007, 13:29 | Сообщение # 31
Нагибатор в 7-ом поколении Покоритель галактики!
Група: SENTINEL
Репутація: 6
Статус: На полі бою
Quote (Mirco)
Цікава думка....я тобі Зао її обовязково згадаю коли доросту до твого лвл:) побачим шо буде ти на селфах а я на фулі
ПС. Однозначно без шансів :)...до речі який в тебе лвл вже? шоб знав скільки вкачати треба буде шоб доказати тобі важливість фула

ы можеш мне доказать ))) правда я 77й лвл,

спать вредно! пока ты спишь - ВРАГ КАЧАЕТСЯ!

ZAOДата: Субота, 29.12.2007, 14:12 | Сообщение # 32
Лейтенант
Репутація: 8
Мирко, я не помню какая у тебя профа...но думаю мы это сможем проверить когда оба возьмем 3 профу...будет интересно)

PhobosДата: Субота, 29.12.2007, 15:42 | Сообщение # 33
Група: Удаленные

Мірко в нас СХ... До речі фул створює багато... і під фулом маєтся на увазі ПП+ШЕ+БД+СвС

WARWARДата: Субота, 29.12.2007, 15:45 | Сообщение # 34
КМ клана
Група: Модераторы
Репутація: 5
Ну теперь можно будет ето устроить где угодно=)
В любых условиях=)

MircoДата: Неділя, 30.12.2007, 12:46 | Сообщение # 35
Група: Удаленные

Ксандер..я тобі це докажу але на інтерлюді вже....просто ТХ на інтерлюді без бафа не рулять зовсім.. ти хватаєш фір і 20 секунд взагалі ніфіга не зробиш....як кажуть маги рулили, рулять і будуть рулити:) Просто те шо на Інтерлюді магам треба вміти грати..а не як на С4 зажимати пяткою кнопку сліпу....ми з кланом грали вже на С5...так шо досвіду маємо троха про те як грати без сліпу....реально магів зовсім не порізали..просто криворукі маги не знаю як можна грати без сліпу..а насправді Фір має каст той самий...проходимість 90% як в сліпа.....а скіл набагато круче ніж сліп...тому шо якшо я тобі дав сліп то при ударі ти зразу біжиш до мене або бьєш мене..а тут 20 секунд твій перс тобі непідконтрольний....плюс получаєш плюхи в спину..шо дуже збільшує шанс магічного кріта...ясно шо зараз мені тебе покласти буде проблематично оскільки 12 лвл різниці .....а от при рівних розкладах ТХ вже не так круто ріже магів як на С4...плюс навіть якшо ти добігаєш..напрриклад фір не пройшов...я такий скіл як Аура влеш...бьється з короткої дистації..дуже швидко..при попаданні по тобі збиває таргет...так шо як кажуть магів озброїли ше по круче smile

ПС. Короче написав багато....з часом все протестим..правда до 77 мені качатись довго і нудно..бо для качу я в тиждень виділяю максимум 2 дня..увесь решту час тратиться для підтримки організації клану, треніровки, бойові рейди і так далі....тому я хоть і КМ але ніколи в себе в клані не був і не буду в топі..в мене інша ціль..шоб клан там був...

WARWARДата: Неділя, 30.12.2007, 13:59 | Сообщение # 36
КМ клана
Група: Модераторы
Репутація: 5
Щас начнотся......

XanderДата: Неділя, 30.12.2007, 15:05 | Сообщение # 37
Нагибатор в 7-ом поколении Покоритель галактики!
Репутація: 6
ыы на Иле рулят руки а не шмот. Вот и проверим. А фир не 100% проходит ))
+ у ТХ 3 скила сбивающих тагрет (помимо блафа).и мне шоб убить мага в авадоне неда всего 1 абила))))), уже тестил.

спать вредно! пока ты спишь - ВРАГ КАЧАЕТСЯ!

DevilBoyДата: Неділя, 30.12.2007, 17:25 | Сообщение # 38
Наш лінгвіст
Репутація: 4
то правда, я на собі почуствовав cry

Я узнал, что у меня есть огромная семья: монитор, системный блок... В сеть воткну я проводок...
Windows, небо голубое... Ето всё моё, родное... без инета жить нельзя... ЕТО РОДИНА МОЯ!!!

• Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поиск:

Clan "Sentinel" © 2025